Goedemiddag lieve volgers!

Vandaag weer een nieuwe blog. Ditmaal over quotes die een bepaalde betekenis voor mij hebben. Mijn favoriete quotes!

4ce873e62bd16100596a083a628e6fd1--dutch-quotes-nice-quotes

Dit staat wel centraal in mijn leven. Want ik vind/vond het heel belangrijk wat mensen van mij denken. Ik wilde het ook altijd iedereen naar zijn of haar zin maken. Maar ik merkte dat ik daar niet persé gelukkiger van wordt. Want het kost ontzettend veel energie. Natuurlijk moet je mee leven en geven om anderen personen. Maar je moet ook van jezelf houden. En voor jezelf zorgen. Want niemand doet het voor je. En ik ben van mening dat als je echt oprecht van jezelf houd, je ook van anderen kunt houden!

2d74db1142edfd8dc278d2cf4866fd56--drown-real-talk

Deze quote kan ik elke dag lezen, en elke dag grijpt het me net zo hard aan. Want voor mij betekend het iets  als verbroken vertrouwen. En niet elke keer een 100 ste kans geven aan iemand. En dat is een leerproces , want dat kun je niet in een keer leren. En vooral als dat meerdere personen zijn in je leven is dit een behoorlijk leer proces. Maar ik hou dit in mijn hoofd en ik moet zeggen dat helpt!

381e9eff9667095cbf12b818424d2266--save-me-i-want-you

Dit is ook een soort van lijfspreuk van mij. Want niemand kan je helpen om aan jezelf te werken. Niemand kan dat doen, behalve jezelf! En dat is ook werkelijk waar. Alleen je kunt het niet alleen. Er moet wel iemand zijn aan je zijde waar je op kan terug vallen. Die het samen met je doet. Niet iemand die het vóór je doet.

quotation-michel-templet-weakness-strength-inspirational-proof-meetville-quotes-21970

Ik denk dat deze wel voor zich zelf spreekt. PTSS is een deel van me leven. Het blijft altijd. En het gaat nooit over. Je bent niet zwak. Je hebt alleen een klap gehad. Maar het je hebt het overleeft! En dat is het belangrijkste!

96b64041af496dbaa99cb54bf95463cc

Tot slot deze quote! Deze spreekt ook voor zichzelf. Ik zeg altijd elke gek heeft zijn gebrek. En nee mensen dat is niet zielig! Je moet het omarmen. Ja deze gebreken heb ik. Maar ik kan leven, en goed leven. Alleen er moeten aanpassingen in je leven worden gedaan. Om goed te leven. En daar moet je , je aan toegeven. Want dan heb je een comfortabel leven! En daar gaat het om.

Weer een klein stukje kijken in mijn ziel!

Fijne dag!

Liefs Jamie-Lee

2 gedachtes over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s