Geloof, hoop en liefde!

Vandaag een herblog!

Het leven van een prettig gestoorde..

were_adults_greys_anatomy_quote_magnet

Goedenavond lieve volgers!

Op deze regenachtige dag weer een nieuwe blog! Vandaag een blog over dingen waar ik in geloof!

Ik geloof niet in veel dingen. Bijvoorbeeld dat dingen voor zijn bestemd. En dat zweverige gedoe. Ik ben denk ik daar véél te nuchter voor. Of het lot enz. Nee dat is niets voor mij. Ik ben meer iemand van de feiten. Natuurlijk heb ik wel dromen, en doelen. Iets wat je nastreeft. En idealen.

Zo wil ik graag dat mensen elkaar beter zouden begrijpen. En ik geloof dat als we samen met iedereen er aan werken dat de wereld een stukje leuker zou zijn. Ik bedoel, we houden van mensen in hokjes plaatsen. Té snel in hokjes plaatsen. Zo van, jij bent gek. En jij bent Knéttergek. Het is mens eigen dat weet ik. Maar als we met z’n alle proberen om een beetje meer tot elkaar te komen…

View original post 593 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s